Vi søger svømmetræner til skole-/børnehave svømning

Er du en frisk person som kunne tænke dig at undervise vores børnehaver og skoler i svømning? Vi søger svømmetrænere nu og til skoleåret 2024/2025.

I Vallensbæk står vi som svømmeklub for at undervise børn fra vores lokale skoler samt børnehaver. Skoleklasserne er 2 og 3 klasser og børnehavebørnene er de ældste årgange.

Vi underviser alle 5 dage om ugen indenfor skolernes tidsskemaer. Undervisningen foregår på vores 2 skoler, men vi er ved at få bygget en helt ny svømmehal som vi regner med at kunne bruge fra 2025.

Du indgår i et team med flere undervisere og vil derfor kunne sparer med dem om undervisningen, men du har ansvaret for selv at planlægge og undervise dine egne hold.
 
Det er vigtigt at børnehavebørnene opnår tryghed ved det våde element. Skolebørnene skal undervises i rigtig svømning da flere af dem allerede deltager i vores svømmeskole om aftenen. Derfor ser vi, at du er en empatisk, tålmodig og forstår, at svømmere har forskellige evner.
 
Som svømmetræner i Vallensbæk Svømmeklub tilbyder vi følgende:
Deltagelse i uddannelse, vi uddanner både internt i klubben og via DGI’s
Uniform, stopure og brug af redskaber i svømmehallerne.
 
Vores vision er at du som minimum besidder følgende kompetencer:
Er udadvendt og engageret
Lære fra sig
God til at kommunikere med og til børn
Erfaring med at undervise i svømning
Har en struktureret tilgang til undervisning
 
Ønsker du yderligere oplysninger eller har du spørgsmål til stillingen er du mere end velkommen til at kontakte os på undervisning@vi39swim.dk, hvor du vedhæfter dit CV og fortæller lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil være træner.


Vi ser frem til at høre fra dig!