Familieholdet

Familieholdet tilbyder undervisning til børn på niveau med en guldfisk/delfin svømmer. Her vil der ledsages af en forældre eller ledsager, som skal deltage i undervisningen. 

Tingene er bare sjovere, når det gøres sammen. På vores familiehold tilbyder vi undervisning til dig og dit barn. Her vil der blive udøvet øvelser, som der ville blive gjort på vores andre undervisningshold i afdelingen. 

Derfor bliver der også undervist efter DGI’s svømmeskole koncept på dette hold. Der vil blive udleveret en svømmebog til den første undervisningsdag. 

I kan deltage ved at tilmelde jeres barn og skrive forældre/ledsagers navn i tekstfeltet. Prisen er for 1 barn og 1 voksne.

Familieholdet er svømmeundervisning for hele familien. Her kan man blive undervist i vandet sammen med sit barn og samtidig skabe gode og sjove minder.  Vi vil prøve at gøre det sjovt for alle at få undervisning, mens familien er sammen.

Mærker er afhængig af det individuelle barn og deres færdigheder. Derfor kan mærkerne variere fra Søheste niveau og op til hajer.

Hold Information

Vi bruger min svømmebog i undervisningen. Du skal derfor huske svømmebriller og elastik til håret.

5 - 9 år

Svømmeinstruktører

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen.

Svømmehal

Flere hold i svømmeklubben

Søheste er vores første niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her svømmer man for første gang uden forældre.

Guldfisk

Guldfisk er vores andet niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er vandtilvænning i fokus.

Delfiner

Delfiner er vores tredje niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er svømmerne klar til at bruge plade.