FamilieholdET

Undervisningsafdelingen

Familieholdet tilbyder undervisning til børn på niveau med en guldfisk/delfin svømmer. Her vil der ledsages af en forældre eller ledsager, som skal deltage i undervisningen. 

Tingene er bare sjovere, når det gøres sammen. På vores familiehold tilbyder vi undervisning til dig og dit barn. Her vil der blive udøvet øvelser, som der ville blive gjort på vores andre undervisningshold i afdelingen. 

Derfor bliver der også undervist efter DGI’s svømmeskole koncept på dette hold. Der vil blive udleveret en svømmebog til den første undervisningsdag. 

I kan deltage ved at tilmelde jeres barn og skrive forældre/ledsagers navn i tekstfeltet. Prisen er for 1 barn og 1 voksne.

Familieholdet er svømmeundervisning for hele familien. Her kan man blive undervist i vandet sammen med sit barn og samtidig skabe gode og sjove minder.  Vi vil prøve at gøre det sjovt for alle at få undervisning, mens familien er sammen.

Hold Information

Holdet træner 2 gange om ugen og foregår kun på Pilehaveskolen.

Alder:

4 – 10 år

Svømmeinstruktører:

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen her.

Svømmehal:

Pilehaveskolen, 25m bassin

Egholmskolen, 16m bassin

Svømmemærker:

Mærker er afhængig af det individuelle barn og deres færdigheder. Derfor kan mærkerne variere fra Søheste niveau og op til hajer.

Det bruger vi:

  • Min Svømmebog
  • Svømmebriller

Flere hold i Undervisningsafdelingen​

Undervisning

Søheste er vores første niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her svømmer man for første gang uden forældre.

Undervisning

Guldfisk er vores andet niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er vandtilvænning i fokus.

Undervisning

Delfiner er vores tredje niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er svømmerne klar til at færdes med en plade.