Talent

Konkurrenceafdelingen

Talent er Vallensbæk Svømmeklubs bedste svømmehold, og det er derfor et krav, at svømning prioriteres højt.

Det forventes således, at svømmerne deltager ved klubbens arrangementer. Det vil sige blandt andet træning, stævner, træningslejre og sociale arrangementer.

Det er vigtigt på Talent, at svømmerne udviser et engagement til træning samt udviser lyst til at konkurrere ved stævner. Formålet med Talent er, at videreudvikle svømmerne teknisk og fysisk, samt modne svømmerne. Herefter vil svømmerne blive tilbudt en videreudvikling til elitær svømning. 

Talent træner 4-5 gange om ugen og deltager to gange årligt på træningslejre i henholdsvis Danmark og udlandet.

På Talent vil svømmerne opnå en vis forståelse af svømning på et teoretisk plan og eksempelvis opnå forståelsen af, hvilken svømmeteknik som fremmer svømningen. 

Svømmerne træner mange forskellige teknikøvelser. Her behersker de, de fire stilarter. Der arbejdes på at gøre svømmerne bevidste om deres bevægelser og kropsdele. 

Svømmerne på Talent deltager i turneringsstævner, invitationsstævner, Østdanske- samt Danske Årgangsmesterskaber. Det forventes, at svømmeren deltagere i så mange stævner som muligt. 

Undervisningen indeholder blandt andet undervandssvømning. Svømmerne oparbejder en udholdenhed i hver svømmeart, dog kun så langt at teknikken rækker.

Svømmerne bliver trænet efter serie-svømning og skal kunne følge simple og logiske træningssæt. Vi træner varieret med mange nye input. 

På Talent opbygges der et virkelig godt kammeratskab. Der tilstræbes at svømmerne føler sig hjemme på holdet (opnår en tryghed i forhold til træningen, kammeraterne, trænerne og konkurrencen). 

Det tilstræbes at skabe en bredde på holdet, som skal bære holdet, og hjælpe til den enkelte svømmers udvikling. Det tilstræbes yderligere, at der på Talent skabes bevidste og selvstændige svømmere. Der lægges vægt på at lære svømmerne, at alle bidrager med lige stor del til holdet. 

Udover svømme mæssige aktiviteter afholder Talentholdet ofte sociale arrangementer i form af overnatninger, biografture, ture i badeland, konkurrencer i pizza spisning mv.

Svømmerne laver 15 minutters dryland / opvarmning inden hvert træningspas.

Vi39swim
Hold Information

For at gå på holdet skal du tage en snak med en af holdets svømmeinstruktører.

Alder:

9 – 13 år

Svømmeinstruktører:

Kasper Bennedsen
Kasper Bennedsen
Martin Møller

Træningstider:

Holdet træner fire gange om ugen. Træningen foregår mandag, tirsdag, torsdag og fredag på pilehaveskolen.

Svømmehal:

Pilehaveskolen, 25m bassin

Talent Svømmere

Alberte Hansen

Annika Skovgren

August Ibsen

Emil Mandsberg

Frederik Kindberg

Kalle Grydgaard

Luka Kepser

Marinus Leisvig

Mathias Johansen

Mia Armstead Evans

Nikolaj Nielsen

Oscar Vinge-Maigaard

Rosalina Postgaard

Valdemar Møller-Ern

Victoria Dolling

William Hvid

William Hvid

Flere hold i svømmeklubben

Konkurrence

Mini Talent

Mini Talent er de yngste spirer på konkurrencegrenen. Her har de taget det første startspring som konkurrencesvømmer.

Undervisning

Teen er vores ungdomshold, som tilbyder en blanding af svømmeteknik, vand aktiviteter og månedstest. Her vægtes kammeratskab højt.

Konkurrence

1. Holdet er vores bedste svømmehold og her udvikler vi svømmerne til at begå sig på nationalt plan.