Talent

Talent er Vallensbæk Svømmeklubs bedste svømmehold, og det er derfor et krav, at svømning prioriteres højt.

Det forventes således, at svømmerne deltager ved klubbens arrangementer. Det vil sige blandt andet træning, stævner, træningslejre og sociale arrangementer.

Det er vigtigt på Talent, at svømmerne udviser et engagement til træning samt udviser lyst til at konkurrere ved stævner. Formålet med Talent er, at videreudvikle svømmerne teknisk og fysisk, samt modne svømmerne. Herefter vil svømmerne blive tilbudt en videreudvikling til elitær svømning. 

Talent træner 4-5 gange om ugen og deltager to gange årligt på træningslejre i henholdsvis Danmark og udlandet.

På Talent vil svømmerne opnå en vis forståelse af svømning på et teoretisk plan og eksempelvis opnå forståelsen af, hvilken svømmeteknik som fremmer svømningen. 

Svømmerne træner mange forskellige teknikøvelser. Her behersker de, de fire stilarter. Der arbejdes på at gøre svømmerne bevidste om deres bevægelser og kropsdele. 

Svømmerne på Talent deltager i turneringsstævner, invitationsstævner, Østdanske- samt Danske Årgangsmesterskaber. Det forventes, at svømmeren deltagere i så mange stævner som muligt. 

Undervisningen indeholder blandt andet undervandssvømning. Svømmerne oparbejder en udholdenhed i hver svømmeart, dog kun så langt at teknikken rækker.

Svømmerne bliver trænet efter serie-svømning og skal kunne følge simple og logiske træningssæt. Vi træner varieret med mange nye input. 

På Talent opbygges der et virkelig godt kammeratskab. Der tilstræbes at svømmerne føler sig hjemme på holdet (opnår en tryghed i forhold til træningen, kammeraterne, trænerne og konkurrencen). 

Det tilstræbes at skabe en bredde på holdet, som skal bære holdet, og hjælpe til den enkelte svømmers udvikling. Det tilstræbes yderligere, at der på Talent skabes bevidste og selvstændige svømmere. Der lægges vægt på at lære svømmerne, at alle bidrager med lige stor del til holdet. 

Udover svømme mæssige aktiviteter afholder Talentholdet ofte sociale arrangementer i form af overnatninger, biografture, ture i badeland, konkurrencer i pizza spisning mv.

Svømmerne laver 15 minutters dryland / opvarmning inden hvert træningspas.

Hold Information

Tilmelding til dette hold kan kun ske ved forhånds godkendelse fra holdets instruktør.

9 - 13 år

Svømmeinstruktører

Kasper Bennedsen

Kasper Bennedsen

Joakim Køhn

Martin Møller-Ern

Træningstider

Holdet træner fire gange om ugen. Træningen foregår mandag, tirsdag, torsdag og fredag på pilehaveskolen.

Svømmehal

Talents Holdliste

Benjamin Rasmussen

2011

Christoffer Nielsen

2012

Evvel Eminovski

2012

Felix Erlendsson

2010

Flora Vinge-Maigaard

2011

Frida Grydgaard

2011

Johan Christiansen

2011

Johanne Skaaning

2012

Josefine Filskov

2012

Julie Holm Stripp

2012

Julius Steen

2011

Kåre Mandsberg

2012

Peter Bregnsholm

2010

Nikki Tavakoli

2012

Samuel Christiansen

2013

Valdemar Hvid

2010

Willads Schou

2011

Victoria Aagaard

2011

Flere hold i svømmeklubben

Mini Talent

Talent er et af vores dygtigste hold. Svømmerne træner varieret, med mange nye input, hvor alle fire stilarter ligger i fokus.

Teen er vores ungdomshold, som tilbyder en blanding af svømmeteknik, vandaktiviteter og månedstest. Her vægtes kammeratskab højt.

1. Holdet er vores bedste svømmehold og her udvikler vi svømmerne til at begå sig på nationalt plan.