Mini Talent

Mini Talent er Vallensbæk Svømmeklubs yngste konkurrence hold. De består af talentfulde svømmere hovedsageligt i alderen 8-11 år. 

Mini Talent, som er lige under Talent, er de yngste i konkurrence afdelingen. På holdet arbejder vi først og fremmest med svømmernes tekniske kompetencer. 

Disse tekniske kompetencer er indenfor crawl, rygcrawl, butterfly, en smule brystsvømning og medley. Derudover arbejder vi med startspring, vendinger og streamline. Den første del af træningen består ofte af en teknikboks, som er en teknisk fokuseret svømmeserie. 

Derudover begynder vi småt at introducere svømmerne for korte svømmeserier, samt længere distancer end hvad de er vant til i svømmeskolen. 

Vi har et stort fokus på, at det skal være sjovt at komme til svømning. Derfor er leg en naturlig del af hver træning. I kraft af svømmerne større interesse for svømning på dette niveau, vil deres ambitionsniveau typisk stige. 

Formålet med holdet er, at forbedre svømmerne på at rykke op på klubbens næste konkurrencehold Talent – og senere til 1.Holdet. Vi udvikler svømmernes tekniske færdigheder og potentiale i vandet og på sigt får dygtige svømmere. 

Holdet træner 3 gange ugentligt. Foruden træningen deltager Mini Talent også til stævner. Flere af disse stævner er vores egne, og foregår derfor i trygge rammer. Der kan også være enkelte stævner i andre svømmehaller, hvor vi prøver at konkurrere mod andre svømmeklubber. 

Derudover vil der i løbet af sæsonen komme flere arrangementer, som for eksempel træningslejr og sociale ture med de andre konkurrencehold. Her vil trænere også deltage, hvor sjov og udvikling er det bærende element.

Hold Information

Tilmelding til dette hold kan kun ske ved forhånds godkendelse fra holdets instruktør.

8 - 11 år

Svømmeinstruktører

Joakim Køhn

Intet Billede

Peter Vinge-Maigaard

Træningstider

Holdet træner 3 gange ugentligt på Pilehaveskolen. 

Svømmehal

Mini Talents Holdliste

Adam Kryger

2013

Alba Vestbo Stumpe

2014

Alma Brændstrup

2015

Damian Xiao Li

Damian Xiao Li

2013

David Schneidelbach

David Schneidelbach

2014

Emma Dolling

2014

Ida Skovborg

Ida Skovborg

2013

Laura Løwén

Laura Bekker-Jensen

2013

Liv Lüscher Erlendsson

2015

Lupe Velasco

2015

Madeline Hansen

2015

Matti Lund Hansen

Matti Hansen

2013

Max Erlendsson

Max Erlendsson

2013

Mona Haider

2014

Naomi Kisitu

2013

Rie Nielsen

Rie Nielsen

2013

Rohan Rana

2016

Theo Nielsen

Theo Haugaard Nielsen

2015

Veronica Rana

Veronica Rana

2012

Flere hold i svømmeklubben

Talent er et af vores dygtigste hold. Svømmerne træner varieret, med mange nye input, hvor alle fire stilarter ligger i fokus.

Teen er vores ungdomshold, som tilbyder en blanding af svømmeteknik, vandaktiviteter og månedstest. Her vægtes kammeratskab højt.

1. Holdet er vores bedste svømmehold og her udvikler vi svømmerne til at begå sig på nationalt plan.