MINI TALENT

Konkurrenceafdelingen

Mini Talent er Vallensbæk Svømmeklubs yngste konkurrence hold. De består af talentfulde svømmere hovedsageligt i alderen 8-11 år. 

Mini Talent, som er lige under Talent, er de yngste i konkurrence afdelingen. På holdet arbejder vi først og fremmest med svømmernes tekniske kompetencer. 

Disse tekniske kompetencer er indenfor crawl, rygcrawl, butterfly, en smule brystsvømning og medley. Derudover arbejder vi med startspring, vendinger og streamline. Den første del af træningen består ofte af en teknikboks, som er en teknisk fokuseret svømmeserie. 

Derudover begynder vi småt at introducere svømmerne for korte svømmeserier, samt længere distancer end hvad de er vant til i svømmeskolen. 

Vi har et stort fokus på, at det skal være sjovt at komme til svømning. Derfor er leg en naturlig del af hver træning. I kraft af svømmerne større interesse for svømning på dette niveau, vil deres ambitionsniveau typisk stige. 

Formålet med holdet er, at forbedre svømmerne på at rykke op på klubbens næste konkurrencehold Talent – og senere til 1.Holdet. Vi udvikler svømmernes tekniske færdigheder og potentiale i vandet og på sigt får dygtige svømmere. 

Holdet træner 3 gange ugentligt. Foruden træningen deltager Mini Talent også til stævner. Flere af disse stævner er vores egne, og foregår derfor i trygge rammer. Der kan også være enkelte stævner i andre svømmehaller, hvor vi prøver at konkurrere mod andre svømmeklubber. 

Derudover vil der i løbet af sæsonen komme flere arrangementer, som for eksempel træningslejr og sociale ture med de andre konkurrencehold. Her vil trænere også deltage, hvor sjov og udvikling er det bærende element.

Vi39swim
Hold Information

Du skal snakke med holdets instruktører før du kan tilmelde dig holdet. 

Alder:

8 – 11 år

Svømmeinstruktører:

Anders Madsen
Anders Madsen
Joakim Køhn

Svømmehal:

Pilehaveskolen, 25m bassin

Flere hold i svømmeklubben

Konkurrence

Talent er et af vores dygtigste hold. Svømmerne træner varieret, med mange nye input, hvor alle fire stilarter ligger i fokus.

Undervisning

Teen er vores ungdomshold, som tilbyder en blanding af svømmeteknik, vand aktiviteter og månedstest. Her vægtes kammeratskab højt.

Konkurrence

1. Holdet er vores bedste svømmehold og her udvikler vi svømmerne til at begå sig på nationalt plan.