Plask og leg

Plask og leg er vores andet niveau i Undervisningsafdelingen. På holdet lærer barnet at svømme uden forælder/ledsager og får introduktion til de allerførste grundfærdigheder indenfor svømning.

Plask og leg er for børn mellem 4 -5 år og henvender sig til dem, som kan færdes i vandet uden forældre eller er klar til at lære det.

På plask og leg niveauet lærer børnene at blive fortrolige med vandet uden forældre. Børnene lærer at komme sikkert ned i vandet uden hjælp fx ved at bruge trappen eller sidde på kanten. Gennem leg arbejder vi med børnenes balance, vejrtrækning og få hovedet under vandet.

På holdet bliver der undervist forskellige elementer, som barnets motorik kan opnå. Det er heriblandt flydeøvelser på slangen, vandlege, og træning med hovedet under vand.

Hold krav:

  • Du skal melde dit barn til dette hold, hvis barnet er usikker i vandet, ikke har lært at få hovedet under vandet og ikke er blevet undervist på et hold før.
  • Barnet kan modtage og forstå en fælles besked.

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisningshold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Hold Information

Holdet træner flere gange på ugen. Der trænes kun på Egholmskolen grundet bassinets dybde og varme. 

4 - 5 år

Svømmeinstruktører

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen.

Svømmehal

Flere hold i svømmeklubben

Familieholdet

Tingene er bare sjovere, når det gøres sammen. På vores familiehold tilbyder vi undervisning til dig og dit barn.

Guldfisk

Begynder er vores tredje niveau i Undervisningsafdelingen. Her er vandtilvænning i fokus.

Delfiner

Let-Øvede er vores fjerde niveau i Undervisningsafdelingen. Her er svømmerne klar til at bruge plade.