Ofte Stillede Spørgsmål

Her kan du få svaret på nogle af de mest stillede spørgsmål i Vallensbæk Svømmeklub. Vi modtager mange mails og håber derfor at nogle af disse spørgsmål kan give jer svar.

Du skal gå ind på dette link. Her vil du blive bedt om, at indtaste den mail adresse du har brugt, til at oprette en bruger på klubmodul. Systemet danner et nyt password til dig, dette password kan du selv rette/ændre bagefter ved at logge ind på din profil.

Der gives fortrydelsesret med tilbagebetaling af medlemskontingent i forhold til afmeldelses tidspunkt, dog fratrukket administrationsgebyr der modsvarende 3 måneders kontingent  3/9  forholdsmæssig beregnede med antal fulde måneder tilbage af sæsonen (fuld undervisnings sæson 1/9 del/mdr.)

På www.vi39swim.dk kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort, Visa/Dankort, eDankort

Betaling sker forud. Vi bruger quickpay.dk som betalingsgateway til dankort læs mere på deres side om sikkerheden ved online betaling. Bruger du ikke en af disse kort, kan det være til grunde for hvorfor du har problemer med betaling. 

Er dette tilfældet, skrives der til vores kasserer Niels Andersen på na@vi39swim.dk.

Vi har mange forskellige hold som strækker sig over vores Undervisningsafdeling og vi kan derfor godt forstå din forvirring. 

Vi baserer vores svømmehold på alder og niveau krav. Det vil sige, at du kan kigge igennem vores forskellige hold i Undervisningsafdelingen og se om dit barn både opfylder alderskravet og hold kravene. 

Når du har besluttet dig for hvilket hold du gerne vil tilmelde, skal du gå til “tilmeld hold” på vores hjemmeside. Her kan du bruge søgefunktionen og skrive navnet på det hold, du gerne vil tilmelde dig. 

Her har du også mulighed for at se hvilke dage på ugen holder kører, hvad tidspunkt og om det er på Egholmskolen eller Pilehaveskolen. 

Vores venteliste fungerer sådan at hvis der er stor efterspørgsel på et specifikt hold, vil vi åbne for en venteliste. 

Kommer der et tilfælde hvor en svømmer der allerede går på holdet bliver afmeldt eller skifter hold, vil pladsen gå til nr. 1 på ventelisten. Derefter vil nr. 2 skifte til nr. 1. Man vil få en besked om, at man kan tilmelde sig over mail. 

Er det tilfældet at barnet ikke passer til hold kravene, vil vores instruktører være med til at anbefalde, hvilket hold dit barn så skal gå på. Herefter skal du skrive til undervisning@vi39swim.dk og fortælle hvilke hold dit barn skal rykke fra og hvilket hold de skal rykke til. 

For at afmelde sig fra et svømmehold, skal der skrives en mail til undervisning@vi39swim.dk. Du kan ikke selv gøre dette manuelt i systemet. 

Vi afholder 3 ugers prøvetimer. Det vil sige, at du har muligheden for at komme på et hold til prøvetime og se, om holdet er noget for dig. 

Man kan ikke komme til prøvetime på et hold som allerede er fuldt booket. 

Der kan være mange årsager til aflysninger af svømmeholdene. Ved træner sygdom prøver svømmeklubben at finde en afløser. Hvis dette ikke lykkes eller hvis svømmehallen er lukket af en eller anden årsag, vil denne svømmetime blive aflyst. Svømmeklubben er ikke forpligtede til at godtgøre for aflysninger af nogen art, det er indregnet i sæson prisen.