Teen

Teen er vores tilbud til børn og unge, som ønsker at forbedre deres svømmeteknik og have det sjovt med sine holdkammerater. På Teen er det et krav, at barnet har den basale svømmeteknik i de fire stilarter.

Teen er for de svømmere, som ikke ønsker at træne konkurrence, og er for god til vores andre hold i undervisningsafdelingen. På holdet kombinerer banesvømning og aktiviteter gennem leg, som giver svømmerne en  god forståelse for svømme grundlag og dens grundfærdigheder.

Undervisningen består af svømmeteknik i de fire stilarter, men også fokus på alternativ træning heriblandt vandpolo, dykkerfærdigheder og balance. En træning er aldrig ens og udforsker alle aspekter af svømmeuniverset. 

Hold krav:

  • Holdet er for øvede svømmere

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisningshold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Hold Information

Holdet træner to gange om ugen. Der trænes både på pilehaveskolen og egholmskolen.

Det skal pointeres, at dette hold er for øvede svømmere. Man skal kunne svømme på dybt vand uden hjælperedskaber eller plade, samt kunne de forskellige svømmeteknikker.

9 - 15 år

Svømmeinstruktører

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen.

Svømmehal

Flere hold i svømmeklubben

Delfiner

Let-Øvede er vores fjerde niveau i Undervisningsafdelingen. Her svømmer vi uden hjælperedskaber.

Øvede er vores sidste niveau i Undervisningsafdelingen. Her går vi i dybden med teknikken i stilarter.

Mini Talent

Mini Talent er de yngste spirer på konkurrencegrenen. Her har de taget det første startspring som konkurrencesvømmer.