1. Holdet

Konkurrenceafdelingen

1. holdet er Vallensbæk Svømmeklubs bedste hold og blev oprettet i sommeren 2020 med henblik på at videreudvikle klubbens svømmere til at kunne begå sig på nationalt årgangs-, junior- og seniorniveau.

Derfor forventes det, at holdets svømmerne prioriterer svømningen højt i bestræbelserne på at blive bedre, samt møder motiverede op til de aftalte træninger.

Dette indebærer også at møde til holdets stævner og træningslejre. Ligeledes forventes det, at de ældre svømmere er med til at skabe og videreføre et seriøst og spændende træningsmiljø for nytilkomne og yngre svømmere.

Træningen vil ift. tidligere hold have mere vægt på svømmernes individuelle behov. Der vil i træningen stadig være stor vægt på tekniske detaljer, men det vil være mere baseret på de enkelte svømmeres udgangspunkt og forbedringsmuligheder.

Derfor vil man på 1. holdet ofte se flere forskellige programmer til træningerne i bestræbelserne på at møde alle svømmeres fysiologiske og tekniske behov. Derudover vil der på 1. holdet blive lagt yderligere fokus på landtræning for at forbedre svømmefærdighederne.

Der vil ugentligt være flere længere landtræninger, som vil gøre brug af vægte og andre redskaber for at forbedre svømmernes styrke, balance, koordination mm.

På 1. holdet forventes det, at svømmerne tager mere ansvar, og at de med tiden vil lære at kunne reflektere over egne behov og dermed blive en større del af optimeringen af deres daglige træning. Yderligere forventes det, at man selv tager et større ansvar ift. at få den rigtige kost og restitution. Trænerne vil i den forbindelse hjælpe svømmerne til at få den nødvendige viden indenfor dette område.  

I Vallensbæk Svømmeklub er det vigtigt, at svømmerne har og får stor glæde af at gå til svømning, og at det i den forbindelse er nødvendigt at have et liv ved siden af svømningen.

Vi mener, at det er vigtigt at give svømmerne mulighed for, at være en del af sociale fællesskaber udenfor svømmeverden. Derudover tager vi stort ansvar i, at svømmerne har tid til skole/uddannelse, og at det ikke skal kompromitteres pga. svømmetræningen. Trænerteamet står altid til rådighed til at hjælpe med dette.  

Vi39swim
Hold Information

For at gå på holdet skal du tage en snak med en af holdets svømmeinstruktører.

Alder:

13 – 20 år

Svømmeinstruktører:

Frederik SIem Pedersen
Frederik Siem
Johan Bragason
Johan Bragason

Træningstider:

Holdet har mange træningspas både om aftenen og om morgenen. Det foregår både i Vallensbæk og nabobyen Albertslund.

Svømmehal:

Pilehaveskolen, 25m bassin

Sydskolen, 25m bassin

1. Holdet Aspiranter

Intet Billede

Alma Møller-Ern

Intet Billede

Anders Gaard

Intet Billede

Anna Andersen

Intet Billede

Frederik Vestergaard

Flere hold i svømmeklubben

Konkurrence

Talent er et af vores dygtigste hold. Svømmerne træner varieret, med mange nye input, hvor alle fire stilarter ligger i fokus.

Voksen/Motion

A-Holdet er Vallensbæks tilbud for unge over 14 år, hvor motion og kammeratskab er i fokus. De er ofte tidligere konkurrencesvømmere.

Konkurrence

Mini Talent er de yngste spirer på konkurrencegrenen. Her har de taget det første startspring som konkurrencesvømmer.