1. Holdet

1. holdet er Vallensbæk Svømmeklubs bedste hold og blev oprettet i sommeren 2020 med henblik på at videreudvikle klubbens svømmere til at kunne begå sig på nationalt årgangs-, junior- og seniorniveau.

Derfor forventes det, at holdets svømmerne prioriterer svømningen højt i bestræbelserne på at blive bedre, samt møder motiverede op til de aftalte træninger.

Dette indebærer også at møde til holdets stævner og træningslejre. Ligeledes forventes det, at de ældre svømmere er med til at skabe og videreføre et seriøst og spændende træningsmiljø for nytilkomne og yngre svømmere.

Træningen vil ift. tidligere hold have mere vægt på svømmernes individuelle behov. Der vil i træningen stadig være stor vægt på tekniske detaljer, men det vil være mere baseret på de enkelte svømmeres udgangspunkt og forbedringsmuligheder.

Derfor vil man på 1. holdet ofte se flere forskellige programmer til træningerne i bestræbelserne på at møde alle svømmeres fysiologiske og tekniske behov. Derudover vil der på 1. holdet blive lagt yderligere fokus på landtræning for at forbedre svømmefærdighederne.

Der vil ugentligt være flere længere landtræninger, som vil gøre brug af vægte og andre redskaber for at forbedre svømmernes styrke, balance, koordination mm.

På 1. holdet forventes det, at svømmerne tager ansvar, og at de med tiden vil lære at kunne reflektere over egne behov og dermed blive en større del af optimeringen af deres daglige træning. Yderligere forventes det, at man selv tager et større ansvar ift. at få den rigtige kost og restitution. Trænerne vil i den forbindelse hjælpe svømmerne til at få den nødvendige viden indenfor dette område.

I Vallensbæk Svømmeklub er det vigtigt, at svømmerne har og får stor glæde af at gå til svømning, og at det i den forbindelse er nødvendigt at have et liv ved siden af svømningen.

Vi mener, at det er vigtigt at give svømmerne mulighed for, at være en del af sociale fællesskaber udenfor svømmeverden. Derudover tager vi stort ansvar i, at svømmerne har tid til skole/uddannelse, og at det ikke skal kompromitteres pga. svømmetræningen. Trænerteamet står altid til rådighed til at hjælpe med dette.

Hold Information

Tilmelding til dette hold kan kun ske ved forhånds godkendelse fra holdets instruktør.

13 - 20 år

Svømmeinstruktører

Intet Billede

Gustav Friberg

Intet Billede

Kathrine Jørgensen

Mark Vogel

Træningstider

Holdet træner 7 gange ugentligt – med en kombi af morgen og aften træning. 

Svømmehal

1. Holdets Holdliste

Alberte Hansen

2009

Anna Andersen

2007

Annika Skovgren

2010

August Ibsen

2008

Emil F. Mandsberg

2008

Frederik Kindberg

2008

Klara Rasmussen

2008

Marie Munk

2008

Marinus Leisvig

2007

Nikolaj Lukas Nielsen

2007

Oliver Thor Sørensen

2000

Oscar Vinge-Maigaard

2007

Rosalina Postgaard

2010

Sarah Gudme

2007

Sofie Larsen

2006

Valdemar Møller-Ern

2008

Victoria Dolling

2010

Viktoria Sørensen

2004

William Hvid

2007

Flere hold i svømmeklubben

Mini Talent

Mini Talent er de yngste spirer på konkurrencegrenen. Her har de taget det første startspring som konkurrencesvømmer.

Talent er et af vores dygtigste hold. Svømmerne træner varieret, med mange nye input, hvor alle fire stilarter ligger i fokus.

motionsafdelingen i vallensbæk svømmeklub

A-Holdet er Vallensbæks tilbud for unge over 14 år, hvor god motion og kammeratskab er holdets fokus.