Konkurrenceafdelingen

Mini Talent

Mini Talent er de yngste spirer på konkurrencegrenen. Her har de taget det første startspring som konkurrencesvømmer.

konkurrenceafdeling

Talent er et af vores dygtigste hold. Svømmerne træner varieret, med mange nye input, hvor alle fire stilarter ligger i fokus.

Årgang Junior

1. Holdet er vores bedste svømmehold og her udvikler vi svømmerne til at begå sig på nationalt plan.

Officials

Alle stævner kræver, at der er officials til at sørge for, at tingene glider, at ingen snyder og at alle får deres korrekte tid og placering. 

Et stævne kræver MANGE officials, og derfor skal alle deltagende klubber medbringe et antal officials – som oftest to: en tidtager og en dommer. 

Men alle klubber synes at have et problem med at skaffe nok officials blandt forældrene, så det ikke altid er de få, der uddannede som officials, der skal møde op til alle stævner. 

I vi39swim er kravene til forældrene i konkurrenceafdelingen derfor blevet skærpet.

konkurrenceafdelingen i vallensbæk svømmeklub
Kravtider

I svømmeverdenen bruges der kravtider. Her kan du se tiderne i kravtidsmodellen, der anvendes som gældende kravtider til de forskellige nationale events.

konkurrenceafdelingen
Nåletider

Nåletider fra hele Danmark er samlet i et dokument. Det kan du læse om på nedenstående link for kvinder og mænd delt op i kort og langbane.

konkurrenceafdelingen i vallensbæk svømmeklub
Point System

I klubben har vi et point system. Det er til svømmernes forældre, så de kan hjælpe deres børn med at indsamle point til træningslejr, m.m.