A-Holdet

A-Holdet er klubbens samlepunkt for vores ungdomssvømmere. De er velkendte ansigter i svømmeklubben. De fleste er kendt for deres gode humør og deres engagement til klubben.

A-holdet er Vallensbæk Svømmeklubs tilbud til svømmere over 16 år. Dette hold tilbydes til svømmere, som ikke længere ønsker at svømme på konkurrenceniveau. Her har du mulighed for at svømme to gange om ugen sammen med jævnaldrende. 

Her er der plads til at træne på flere niveauer. Ønsker du at deltage i stævner, kan dette også tilbydes til A-Holdet. De deltager årligt i den klassiske klubmesterskaberne, hvor hele klubben samles som et hold.

I samarbejde med holdets træner, bliver der produceret programmer. Dernæst bliver programmerne skrevet på tavlen, som svømmerne kan følge. Svømmerne har også mulighed for, at svømme i deres eget tempo i tilfælde af skade eller lignende.

Der er hver måned en fast teknik boks, som ændres i starten af måneden. Det kan eksempelvis være IM teknik, fly, eller lignende. Svømmerne kan selv komme med ønsker for, hvad de gerne vil svømme.

Ydermere har holdet alternative træninger, som afholdes den sidste torsdag i måneden. 

Der forekommer både gode og hårde alternative træninger. Det kan eksempelvis være volleyball. Holdet prioriterer det sociale højest. Derfor er der ofte fælles aktiviteter. Senest afholdte de en Halloween fest med udklædning.

Sæsonen afsluttes med en årlig sommerfest i klublokalet.

Hold Information

Tilmelding til dette hold kan kun ske ved forhånds godkendelse fra holdets instruktør.

16+ år

Svømmeinstruktører

Intet Billede

Jonas Sofussen

Træningstider

Holdet træner 2 gange ugentligt. Træningen foregår tirsdag og torsdag fra 20.00 – 21.30.

Svømmehal

Flere hold i svømmeklubben

Undervisning i de basale teknikker indenfor crawl i samarbejde med DGI’s koncept ‘Crawlfit’.

manglerbillede

Et hold for alle, som ønsker at øge bevægelighed og smidighed samt styrke muskler og led.

Voksen Undervisning

Kombineret hold for voksne med et valgfrit program fra vores instruktør som indeholder de fire stilarter.