Teen Øvet

Teen Øvet er vores tilbud til børn, som ønsker at forbedre deres svømmeteknik og hygge sig sammen med sine kammerater. På Teen Øvet er det et krav, at barnet har den basale svømmeteknik i crawl og rygcrawl.

Undervisningen består af af svømmeteknik i de fire stilarter, men har også fokus på alternativ træning heriblandt vandpolo, dykkerfærdigheder og balance. 

Teen Øvet er for de svømmere, som ikke ønsker at træne konkurrence, og er for god til vores hold i Svømmeskolen.

Fordi vi kombinerer banesvømning og aktiviteter gennem leg, vil svømmerne både få en god forståelse for svømme grundlag og dens grundfærdigheder.

Holdet har årlige traditioner, som vægtes højt. Der afholdes heriblandt Halloween, julequiz, m.m. Teen Øvet går op i de sociale aktiviteter, hvor alle har muligheden for at lære hinanden at kende. 

Hver måned afholdes der månedstest, som udfordrer svømmerne i basale svømmeteknikker. Månedstesten hjælper svømmerne med at se deres udvikling visuelt gennem sæsonen. 

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisningshold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Hold Information

Holdet træner tre gange om ugen. Der trænes både på pilehaveskolen og egholmskolen.

Det skal pointeres, at dette hold er for øvede svømmere. Man skal kunne svømme på dybt vand uden hjælperedskaber eller plade, samt kunne de forskellige svømmeteknikker.

10 - 14 år

Svømmeinstruktører

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen.

Svømmehal

Flere hold i svømmeklubben

Søløver er vores fjerde niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her svømmer vi uden hjælperedskaber.

Hajer

Hajer er vores sidste niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her går vi i dybden med teknikken i stilarter.

Mini Talent

Mini Talent er de yngste spirer på konkurrencegrenen. Her har de taget det første startspring som konkurrencesvømmer.