Far, mor og barn

Far, mor og barn er vores svømmehold til børn, som skal træne vandtilvænning i bassinet for første gang. Her skal barnet ledsages af en forælder/ledsager, som skal deltage i undervisningen.

På vores far, mor og barn hold er barnets grundlæggende vandtilvænning i fokus. Her fokuserer vi på at træne både tryghed i bassinet og samvær med ledsageren. 

Vi er glade for at undervise med redskaber og det bliver hyppigt brugt i vores undervisning som de vigtigste værktøjer i undervisningen. 

På holdet bliver der undervist forskellige elementer, som barnets motorik kan opnå. Det er heriblandt flydeøvelser på slangen, vandlege, og træning med hovedet under vand. Vi benytter ikke badevinger, da det begrænser barnets motorik. 

Vi træner således, at barnet i slutningen af sæsonen har mulighed for at svømme uden ledsager. På den måde vil de kunne starte på et plask og leg hold, som er uden forældre/ledsager.

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisnings hold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Hold Information

Holdet træner flere gange på ugen. Der trænes kun på Egholmskolen grundet bassinets dybde og varme. 

1 - 4 år

Svømmeinstruktører

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen.

Svømmehal

Flere hold i svømmeklubben

Plask og leg er vores andet niveau i Undervisningsafdelingen. Her svømmer man for første gang uden forældre.

Guldfisk

Begynder er vores tredje niveau i Undervisningsafdelingen. Her er vandtilvænning i fokus.

Delfiner

Let-Øvede er vores fjerde niveau i Undervisningsafdelingen. Her er svømmerne klar til at bruge plade.