Aqua Fitness

Aqua Fitness er for voksne, som ønsker at træne bevægeligheden og motionere til musik i bassinet. Du får trænet alle muskler i kroppen og får pulsen op i det helt rigtige tempo.

Alle kropsdele bliver brugt når der er gang i aqua fitness. Træningsprogrammet giver dig mulighed for at bevæge alle led og muskler i kroppen. Musikken er høj og tilrettelagt, og passer til tempoet i de planlagte programmer.

Hensigten ved holdet er at øge bevægelighed og smidighed, samt at styrke muskler og led og arbejde med sin kondition. Vi arbejder med skumslanger, plader og håndvægte for at gøre dette til virkelighed.

Programmet kan udføres på lavt eller på dybt vand hvis man foretrækker det. Begge køn er tilladt på holdet fordi Aqua Gymnastik er for alle! 

Undervisningen foregår i svømmehallen, hvor bassindybden ikke overstiger de 130cm. Du har derfor altid muligt at færdes rundt i bassinet, og ellers kan man gribe fast i kanten for støtte. 

Man kan mærke en betydelig forskel efter en sæson på dette hold. Derfor er det en god anbefaling til dem, som ønsker at bevæge sig i vand. Det træner alle muskler i kroppen, uden at du overbelaster noget.

Hold Information

Frister det at tilmelde sig holdet? Læs vores information, og se om krav og holdbeskrivelsen passer til dig.

18+ år

Svømmeinstruktører

Intet Billede

Susanne Bojer

Træningstider

Holdet træner en gang om ugen. Træningen foregår om onsdagen på Egholmskolen, og varer ca. 45 minutter. 

Svømmehal

Flere hold i svømmeklubben

A-Holdet

A-Holdet er Vallensbæks tilbud for unge over 16 år, hvor motion og kammeratskab er i fokus. 

Voksen Undervisning

Kombineret hold for voksne med et valgfrit program fra vores instruktør som indeholder de fire stilarter.