Velkommen til Sæson 2023-24

Kære svømmer 

Vi er super glade for, at du har valgt at svømme hos os. Hvorvidt du er en tidligere svømmer fra sidste sæson eller dette er din første gang, byder vi dig varmt velkommen hos Vallensbæk Svømmeklub. 

Vi nærmer os svømmestart og vi glæder os til at se jer i den kommende uge.

Når du ankommer til svømning for første gang, vil dine trænere stå klar til at tage i mod dig i svømmehallen. Du kan komme ind og klæde om i omklædningen 15 minutter før dit hold starter, og husk at få samlet din ting i en bunke så der er plads til andre i omklædningsrummet. 

Ved første træning må forældre godt følge med, men efterfølgende holder vi forældrefri undervisning. Vi har en lækker lounge på Pilehaveskolen, som forældre kan vente i mens undervisningen foregår og ellers kan man gå en tur eller få klaret indkøbene til aftensmaden. Husk vi har et telefonnummer, så vi kan ringe hvis der sker noget under undervisningen. 

Vi afholder kigge-på-dag et par gange under sæsonen så forældre eller familie kan se dine svømme fremskridt. Informationen om dette kommer fra svømmeholdets trænere. 

Som svømmer er det super vigtigt, at du har det rette svømmeudstyr. Hos Vallensbæk Svømmeklub har vi regler for svømmebriller, der bliver brugt i vores undervisning. Det betyder, at du ikke må medbringe en dykkermaske, der dækker næsen. Vi bruger kun normale svømmebriller. Du kan købe normale svømmebriller hos vores livredder på Pilehaveskolens Svømmehal eller svømmeshops som Svømmespecialisten. 

Alt vores kommunikation foregår på klubmodul, det er er derfor super vigtigt at du får tjekket at du har indtastet de rette kontaktinformationer. Vi kommunikerer ud på mail og SMS hvis der er ferie, aflysninger eller beskeder fra trænerne. 

Det er super vigtigt, at du har sat den rette samtykke på din profil inden sæsonen starter. Når du tilmelder dig et hold, vil du få valgmuligheden af sige ja/nej til flere billedtyper. Ved valg af ja til enten fokus/portræt eller begge, vil vi bruge billeder af dig/dit barn til vores markedsføring og hjemmeside. 

Ved valg af nej vil der slet ikke blive taget/brugt billeder af dig/dit barn. I tilfælde af fællesbilleder vil du/dit barn blive sløret. Samtykket gives frivilligt, og der er ingen negative konsekvenser forbundet med det, hvis du vælger ikke at give dit samtykke. 

Du kan læse mere om samtykke til offentliggørelse af billeder på vores hjemmeside på dette link

Skulle du have nogle spørgsmål, så kan du altid kan hive fat i dine trænere når du er til svømning eller skrive til vores mail undervisning@swim.dk, eller på vores Facebook

Vi ønsker dig god en fornøjelse med svømmesæsonen.