Kasper Bennedsen indstillet til Årets Ungdomslederpris 2022

Vallensbæk Svømmeklub indstiller Kasper Bennedsen til at modtage årets Ungdomslederpris.

Ifølge Vallensbæk Svømmeklub er Kasper Bennedsen afgjort kvalificeret til at modtage Årets Ungdomslederpris 2023 for det frivillige arbejde som Kasper Bennedsen har tilført Vallensbæk Svømmeklub i mere end 10 år.

Vallensbæk Svømmeklub er gennem årene blevet en del af Kasper Bennedsens DNA og vice versa er Kasper Bennedsen en del af svømmeklubbens DNA. 

Kasper Bennedsen arbejder aktivt for alle svømmerne i Vallensbæk Svømmeklub, store som små – begyndere som eliteudøvere.

Særligt har Kasper Bennedsen udvist en stor interesse i at få organiseret konkurrencesvømningen yderligere i klubben og har dermed også ydet en særlig ledelsesmæssig indsats.


Der er ingen opgaver, som er for store for Kasper og der er ingen opgaver, som bliver for mange. Kasper Bennedsen tager del i alle. Her nyder klubben godt af, at Kasper Bennedsen er dygtig til at ”multitaske” og til at få opgaver fra hånden. Der går nemlig ikke mange øjeblikke fra en beslutning er taget til Kasper Bennedsen har sikret opgaven er udført. Kasper Bennedsen følger opgaverne til dørs og medvirker i meget stor grad til, at klubben fortsætter den gode udvikling, som klubben er i.


For Kasper Bennedsen handler det om, at rammerne bliver så optimale som muligt for kommunens borgere, derfor bruger Kasper Bennedsen også det meste af hans fritid på at planlægge indtjenende aktiviteter som f.eks. deltagelse i cykelløb, finde sponsorer, afholde diverse sportsarrangementer og meget
mere.

Samtidigt med, at Kasper Bennedsen lægger planer for svømmeklubben og for den fortsatte udvikling for at sikre svømmerne bedst mulige kår, så er Kasper Bennedsen en af de allermest synlige personer ved alle arrangementer. Synlig ikke blot fordi Kasper Bennedsen med sin søde og store personlighed samtidigt er et højt flot menneske, men synlig fordi han er til stede ved næsten alle arrangementer. Svømmerne knytter hurtigt et særligt bånd til Kasper Bennedsen, fordi han er sin helt egen og så gerne vil svømmernes bedste.

Om det er at følge de dygtigste svømmere til Jylland på hverdage, hvor han samtidigt skal passe sit civile arbejde eller om det er at følge de knap så dygtige til Sydsjælland eller andet, så er passionen lige stor for Kasper Bennedsen. Dog må der gerne være et element af konkurrencesvømning i aktiviteterne – eller blot at der er et element af muligheder for, at et potentiale udvikles. Svømmernes som klubbens.

Endelig er det heller ingen hemmelighed, at alt andet end svømmeklubben viger for Kasper Bennedsen. Om det er det civile job, familien, venner, ja hvad som helst. Svømmeklubben er noget helt særligt for Kasper Bennedsen – og Kasper Bennedsen er noget helt ganske særligt for Vallensbæk Svømmeklub.

Derfor er det en selvfølgelighed, at vi i Vallensbæk Svømmeklub indstiller Kasper Bennedsen til at modtage Årets Ungdomslederpris 2023. Det er også en underdrivelse at fortælle, hvor enormt glade og taknemmelige vi er
for at have Kasper Bennedsen i blandt hos.

Tak, Kasper Bennedsen for dit store arbejde for Vallensbæk Svømmeklub og for alle svømmerne.