Sponsorstævne 2022

I går blev sæsonens sponsorstævne for 2022 gennemført med vanvittig god opbakning fra vores svømmere, forældre forklædt som banetællere og de mange støttende sponsorater. Her var Mini Talent, Talent og 1. Holdet i vandet for at samle så mange meter ind de kunne på en time. 

🏊🏻‍♀️ Der blev svømmet hele 144.900 meter

📈 Vi landede på et gennemsnit på 3450m

💰 Vi fik samlet hele 116.930,- kr sammen 

Der skal siges et vanvittigt tak til alle sponsorater som har haft lyst til at støtte vores svømmere. Støtten er med til at udvikle vores konkurrenceafdeling og giver større muligheder for at udvikle vores svømmere. 

Som afslutning på en rigtig god indsats fra alle blev der belønnet med pizza i klublokalet. 

Vi siger tusinde tak for at alle svømmernes indsats og et rigtig godt sponsorstævne. Vi har opdateret konkurrenceafdelingens billeder på hjemmesiden med de nye billeder fra stævnet. Hop ind og tag et kig.