Trænerskifte i konkurrenceafdelingen

Det er med stor beklagelse at Vallensbæk Svømmeklub har modtaget en opsigelse fra Frederik Siem Pedersen fra udgangen af denne sæson.

Frederik var med til at starte 1. holdet som var klubbens store satsning og har formået at videreudvikle nogle af Danmarks allerbedste junior og årgangssvømmere. 

Disse svømmere har taget medaljer til både årgangsmesterskaber, Danske Juniormesterskaber samt blandet sig i toppen af Dansk senior svømning.

Hele Vallensbæk Svømmeklub vil gerne sige tusinde tak til Frederik for hans store engagement og troen på vores dygtige svømmere.

Konkurrenceudvalget i Vi39 har arbejdet hårdt på at finde en afløser for Frederik, og vi kan med stolthed i dag præsentere klubbens nye ansvarlige 1. holds træner som er: Mark Vogel

Mark er tidligere landsholdsvømmer, mangeårig træner på eliteplan for både konkurrencesvømning samt for Open water. Mark er tidligere træner i Vi39 fra 1996-2002, derefter cheftræner i Vest Brøndby og videre til Farum Svømmeklub. Senest har Mark været tilknyttet det danske svømmelandshold og derved arbejdet med de bedste svømmere i Danmark. 

Udover at være svømmetræner har Mark siden 2001 arbejdet med at coache alle sportsfolk helt fra begyndere til de allerbedste på internationalt plan samt mennesker fra erhvervslivet. 

Vi glæder os til at starte den nye sæson med Mark i spidsen for vores 1. hold og er sikker på at han kan føre vores bedste svømmere videre til endnu flere fantastiske resultater.