Deltag i REMA1000 Aqua Camp 2022

Kalder alle havfruer, hvaler, og vandhunde! Det er tid igen til årets fedeste uge i sommerferien med masser sjov og leg, samt svømmeundervisning for alle interesserede børn i alderen 7-12 år.

Vi er i vandet 1-2 gange dagligt, hvor vi er inddelt efter niveau, så alle har det sjovt og lærer nye ting i bassinet. Vi svømmer på Pilehaveskolens Svømmehal, som er et 25 meter bassin på 110cm i det lave og 380cm i det dybe. Derfor ser vi, at du kan svømme selvstændigt.

Når vi ikke er i bassinet er der leg og aktiviteter på land. Her er der mulighed for at trække frisk luft, skabe nye bekendtskaber og hygge med de andre børn.

Svømmerne får en uge fyldt med vand, hvor deres kundskaber i bassinet udvikles. Vi kombinere dagene med temaer, som giver børnene en anderledes oplevelse end bare at være i svømmehallen.

Inkluderet i prisen får du en lækker goodiebag som indeholder forskellige ting der kan bruges til campen. Vi sørger for saft og frugt til dagen, men du skal huske en stor madpakke til frokost, huske tøj til alt slags vejr og solcreme.

Hver dag byder på nye oplevelser som du ikke vil gå glip af. Vores instruktører står klar til at modtage dig mellem klokken 8.00 – 9.00 og vil sende dig hjem igen klokken 15.00.

Hvis jeres børn selv skal gå hjem selv eller med en ven hjem, skal dette aftales med vores instruktører, da ingen børn må forlade svømmeklubben uden aftale.

Du behøver ikke at være medlem af Vallensbæk Svømmeklub for at deltage.