Vi Søger Trænere Til Sæson 2021-22

En ny sæson byder på en masse nye glade børn, som gerne vil lære at svømme. Derfor søger vi med lys og lygte efter et par ekstra friske hænder, som godt kunne tænke sig at prøve kræfter med at være træner. 

Med et fritidsjob i Vallensbæk Svømmeklub er du med til at dygtiggøre børn og unge i vores Undervisningsafdeling. Her vil du være en del af vores Svømmeskole, hvor vi underviser med DGI’s svømmeskole koncept.

Jobbet vil passe godt til dig, hvis du for eksempel går i folkeskole, gymnasiet eller har et sabbatår. Du vil undervise svømmehold, som passer til dit skoleskema.  

Vores trænerteam består at et kæmpe fællesskab. Vi er mange forskellige aldersgrupper, som formår at have det sjovt sammen. Undervisningen foregår på Egholmskolen (Syd) og Pilehaveskolen (Nord), som begge ligger i Vallensbæk. Som en del af vores trænerteam, vil du opleve at tage ansvar på egen hold og selv styre dine svømmehold. 

Som ansat i Vallensbæk Svømmeklub får du:

  •  Instruktør uddannelsen og andre kurser fra DGI
  • Oplæringsweekend med en af vores erfarne trænere 
  • Et åbent arbejdsmiljø med sociale relationer og fællesskab
  •  Struktureret undervisningsplan gennem DGI’s koncept

Lyder trænerjobbet som noget for dig? Send en ansøgning til Miriam Hvid på mh@vi39swim.dk, hvor du vedhæfter dit CV og fortæller lidt om dig selv og hvorfor du gerne vil være træner. 

Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen i Undervisningsafdelingen