Årets Ungdomslederpris 2020 i Vallensbæk

Vi kan stolt fejre at vores super seje og engageret Undervisningsleder Miriam Hvid har vundet Årets Ungdomslederpris 2020 i Vallensbæk.

Miriam har gjort sig fortjent til prisen, for den kæmpe indsats hun har givet i VI39. Miriam tager alle henvendelser seriøst og går op i, at alle bliver hørt og set. Hun er ikke bange for en konflikt og omfavner vores undervisningsafdeling med tryghed. 

Ydermere går hun op i, at vores trænere bliver uddannet så de kan give børnene den bedste undervisning. Miriam har været med til at starte vores koncept med DGI, hvor leg og læring bliver kombineret for at skabe en større tillid til bassinet. Det har især været en udvikling for de børn, som har vanskeligheder ved det våde element. 

Vi glæder os til mange flere sæsoner med Miriam 😍💃🏼