Invitation Til Første Spadestik

Vallensbæk får en helt ny svømmehal i 2023 – og det skal fejres!

Vi inviterer derfor alle vores medlemmer til at deltage i det første spadestik til den nye svømmehal i Vallensbæk. Det kommer til at foregå den 2. juni klokken 16.00 på byggepladsen ved Idræts Allé 2. 

Her vil der være lidt underholdning, taler fra vores borgmester Henrik Rasmussen og direktør for Combi Byg A/S Jens Larsen samt vil Café Svanen komme med forfriskninger.

Vallensbæk Svømmeklub har på lige fod med andre interesseorganisationer deltaget i planlægning af den nye Svømmehal. Det har været en rigtig god proces, hvor man har prøvet at efterkomme forskellige behov og ønsker. Vi kan ikke vente med, at hele projektet bliver færdigt, så vi kan tage det i brug. 

Vi glæder os til at se jer alle. 

Med venlig hilsen

Vallensbæk Svømmeklub