Genåbning Maj 2021

De seneste 6 måneder har været ekstra lange og ensomme i Vallensbæk Svømmeklub. Vi har endelig kunne byde jer alle velkommen tilbage til bassinet og de seneste 2 uger har båret præg af smil, glæde og grin.

Det har været en lang og hård process, at skulle være lukket ned i et halvt år. Vi har derfor vægtet, at lave en blid opstart i alle vores afdelinger. Vi har også fået en del nye restriktioner, som alle skal være med til at overholde for at kunne være i svømmehallen. 

Det er super vigtigt, at I får læst vores opdateret regler igennem. Som et nyt tiltag til vores corona regler, skal alle over 18 år vise et gyldigt coronapas i form af enten: en test der er under 72 timer gammel, begge vaccine stik eller en positiv test der er højst 2 uger gammel og under 12 uger gammel. 

Vores trænere yder den sikkerhed, at de bliver testet minimum 2 gange ugentligt. Det er for at forebygge den eventuelle smitte, der kan forekomme i svømmehallen. Vallensbæk er en tæt by, og vi ville være utrolig kede af, at skulle lukke ned igen lige inden sæson afslutning. 

Rengøring på begge skoler ligger i vores top prioritering og derfor har vores trænere fundet klude og sprit frem. På Egholmskolen sørger trænerne for, at holdene er separeret fra hinanden og at der bliver sprittet af hver dag. På Pilehaveskolen hjælper livredderne med at gøre rent i hallen og omklædning, samt sørger de for, at alle overholder restriktionerne. 

Vi har som en bonus for de mange måneders mangel på træning forlænget vores sæson til helt til sommerferien starter den 25/6. Derfor er sidste træningsdag lørdag den 26/6 for sæson 2020-21. 

Vi har snart åben for ny tilmelding til sæson 2021-22 og vi håber at se så mange af jer efter sommerferien. 

Pas på hinanden og sprit en gang for meget end for lidt.