Ny Svømmehal i 2023

Så kom nyheden langt om længe, vi kan glæde os over, at den nye Svømmehal kommer. Den bliver helt sikkert til gavn for hele kommunen, men også til stor gavn for Vallensbæk Svømmeklub.

Vallensbæk Svømmeklub har på lige fod med andre interesseorganisationer deltaget i planlægning af den nye Svømmehal. Det har været en rigtig god proces, hvor man har prøvet at efterkomme forskellige behov og ønsker.

Midt i glæden over den nye Svømmehal skal vi som Svømmeklub huske, at det er vores medlemmers interesse og behov vi skal varetage.

Derfor venter der nu et stort arbejde, hvor vi skal sætte vores præg på selve byggeriet, og få de ønsker som Vallensbæk Svømmeklub har med i den endelige version af byggeriet.

Dette vil kræve et stort og målrettet arbejde de næste måneder, men vi skal nok være der. Vi vil gøre vores bedste, så klubben kan fortsætte sin fantastiske udvikling. Og ikke mindst bibeholde og udvikle vores enestående sammenhold og klubliv – også i de nye rammer.

Vi vil løbende komme med information om den nye svømmehal, samt prøve at få så mange af vores medlemmers ønsker opfyldt.

Vallensbæk Svømmeklub
Carl Eltorp
Formand