Tilmelding til Aqua Camp 2021

Kalder alle havfruer, vandslanger og vandhunde! Er i klar til den fedeste svømmeoplevelse i sommerferien. Vallensbæk svømmeklub holder i år Aqua Camp i uge 26 og 31. Vi vil derfor gerne have dig med, så er du ligeså glad for vand, som vi er så kom og vær med i en sjov uge.

Aqua Camp er for børn mellem 7 til 12 år. Vi er i vandet 1-2 gange om dagen, hvor vi er inddelt efter niveau, så vi alle har det sjovt og kan lære nye ting. Når vi holder pause fra at være i vandet, vil der være leg og ballede på land og mulighed for at trække lidt frisk luft.

Aqua Camp er bygget op omkring den almene svømmeundervisning, men hvor vi har inddraget anderledes og spændende fysiske aktiviteter, leg og spas og en masse socialt fælleskab. Man har derfor mulighed for at lærer en masse nyt og møde spændende mennesker og skabe nye venskaber!

Svømmerne får en uge fyldt med vand, hvor deres kundskaber udvikles.

Udover det vil de få en lækker Goodiebag som indeholder et diplom, en t-shirt, svømmebriller, en drikkedunk og en badehætte.

Vi sørger for saft, frugt/snacks til dagen, men du skal huske at medbringe en STOR madpakke til frokost, tøj til alt slags vejr, solcreme hvis solen skinner og skiftetøj.

Husk barnet selv skal bære sine ting/og taske.

Huskeliste:

Kopi af sygesikring

Svømmetøj

1 stk. håndklæde

Solcreme – vi håber på at solen skinner ned på os!

Regntøj – vi er hverken lavet af salt eller sukker, så lidt regn skal ikke stoppe vores lege

Praktisk tøj til både inde og ude (skal være nemt af få af og på)

STOR madpakke til frokost!

Dit gode humør

Hver dag byder på nye spændende oplevelser, som du bare ikke vil gå glip af. Vores instruktører vil står klar til at modtage dig mellem kl. 8:00-9:00 og vi vil sende dig afsted mod hjem igen kl. 15:00.

Hvorhenne: Vallensbæk svømmeklub i klublokalet ved Pilehaveskolens svømmehal.

Adresse: Horsbred 197, 2625 Vallensbæk

Hvornår: Uge 26 (d. 28/6 – 2/7)

Uge 31 (d. 2/8 – 6/8) 

Mødetid: Alle dage 08.00-15.00

Pris: 850kr. 

*Hvis jeres børn selv skal gå hjem selv eller med en ven hjem, skal dette aftales med vores instruktører, da ingen børn må forlade svømmeklubben uden aftale.