Ny Svømmehal i 2021

Så kom nyheden lang om længe, vi kan glæde os over, at den nye Svømmehal kommer. Den bliver helt sikkert til gavn for hele kommunen, men også til stor gavn for Vallensbæk Svømmeklub.

Vallensbæk Svømmeklub har på lige fod med andre interesseorganisationer deltaget i planlægning af den nye Svømmehal. Det har været en rigtig god proces, hvor man har prøvet at efterkomme forskellige behov og ønsker.

Midt i glæden over den nye Svømmehal skal vi som Svømmeklub huske, at det er vores medlemmers interesse og behov vi skal varetage.

Derfor venter der nu et stort arbejde, hvor vi skal sætte vores præg på selve byggeriet, og få de ønsker som Vallensbæk Svømmeklub har med i den endelige version af byggeriet.

Dette vil kræve et stort og målrettet arbejde de næste måneder, men vi skal nok være der. Vi vil gøre vores bedste, så klubben kan forsætte sin fantastiske udvikling. Og ikke mindst bibeholde og udvikle vores enestående sammenhold og klubliv – også i de nye rammer.

Vi vil løbende komme med information om den nye svømmehal, samt prøve at få så mange af vores medlemmers ønsker opfyldt.

Vallensbæk Svømmeklub
Carl Eltorp
Formand

Nye Restriktioner 2020

Læs reglerne grundigt igennem.  Hvis man ikke overholder reglerne medfører det 14 dages straks karantæne fra svømning.  Det sekund du træder på skolernes grund, skal

Læs mere

Ny Svømmehal i 2021

Så kom nyheden lang om længe, vi kan glæde os over, at den nye Svømmehal kommer. Den bliver helt sikkert til gavn for hele kommunen,

Læs mere