FamilieholdET

Undervisningsafdelingen

Familieholdet tilbyder undervisning til børn på niveau med en guldfisk/delfin svømmer. Her vil der ledsages af en forældre eller ledsager, som skal deltage i undervisningen. 

Tingene er bare sjovere, når det gøres sammen. På vores familiehold tilbyder vi undervisning til dig og dit barn. Her vil der blive udøvet øvelser, som der ville blive gjort på vores andre undervisningshold i afdelingen. 

Derfor bliver der også undervist efter DGI’s svømmeskole koncept på dette hold. Der vil blive udleveret en svømmebog til den første undervisningsdag. 

I kan deltage ved at tilmelde jeres barn og skrive forældre/ledsagers navn i tekstfeltet. Prisen er for 1 barn og 1 voksne.

Familieholdet er svømmeundervisning for hele familien. Her kan man blive undervist i vandet sammen med sit barn eller svømme motionssvøm samtidig med børnene bliver undervist. Vi vil prøve at gøre det sjovt for alle at få undervisning mens familien er sammen.

Vi vil prøve at inddele i flere grupper, så forældre kan være sammen med børnene i niveauet Vandtilvænning på Søhest/Guldfisk niveau, i selskab med en forælder/ledsager.

Det kan også være undervisning på Delfin/Haj niveau for børn som allerede selv kan svømme og hvor en forælder/ledsager også trænger til lidt undervisning. Det vigtigste er, at vi alle får det sjovt samme (men husk det er ikke en vild badetur, men hyggelig undervisnings time)

Hold Information

Holdet træner 2 gange om ugen og foregår kun på Pilehaveskolen.

Alder:

4 – 10 år

Svømmeinstruktører:

Emma Ibsen
Emma Ibsen
Mikael Jakobsen
Siv Friis-Mikkelsen
Siv Friis-Mikkelsen

Svømmehal:

Pilehaveskolen, 25m bassin

Svømmemærker:

Mærker er afhængig af det individuelle barn og deres færdigheder. Derfor kan mærkerne variere fra Søheste niveau og op til hajer.

Det bruger vi:

  • Min Svømmebog
  • Svømmebriller

Flere hold i Undervisningsafdelingen​

Undervisning

Søheste er vores første niveau hos svømmeskolen i undervisningsafdelingen. Her svømmer man for første gang uden forældre.

Undervisning

Guldfisk er vores andet niveau hos svømmeskolen i undervisningsafdelingen. Her er vandtilvænning i fokus.

Undervisning

Delfiner er vores tredje niveau hos svømmeskolen i undervisningsafdelingen. Her er svømmerne klar til at færdes med en plade.