Haletudser

Undervisningsafdelingen

Haletudser tilbyder undervisning til børn, som skal træne vandtilvænning i bassinet for første gang. Her skal barnet ledsages af en forælder eller ledsager, som skal deltage i undervisningen.

Haletudser er vores far/mor & barn hold, hvor barnets grundlæggende vandtilvænning er i fokus. Her fokuserer vi på at træne både tryghed i bassinet og samvær med ledsageren. 

Vi er glade for at undervise med redskaber, så som slangen, som er et af de vigtigste værktøjer i undervisningen. Vi benytter ikke badevinger, da det begrænser barnets motorik. På holdet vil vi træne forskellige ting, som barnets motorik kan opnå. Det er heriblandt flydeøvelser på slangen, vandlege, og træning med hovedet under vand.

Vi træner således, at barnet i slutningen af sæsonen har mulighed for at svømme uden ledsager. På den måde vil de kunne starte i vores Svømmeskole på et Søheste hold, som er uden forældre/ledsager.

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisnings hold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Haletudser
Hold Information

Holdet træner flere gange på ugen. Der trænes kun på Egholmskolen grundet bassinets dybde og varme. 

Alder:

1 – 4 år

Svømmeinstruktører:

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen her.

Svømmehal:

Egholmskolen, 16m bassin

Flere hold i Undervisningsafdelingen

Undervisning

Søheste er vores første niveau på svømmeskolen. Her er vandtilvænning i fokus og her træner man uden forældre/ledsager.

Undervisning

Guldfisk er vores andet niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er vandtilvænning i fokus.

Undervisning

Delfiner er vores tredje niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er svømmerne klar til at færdes med en plade.