Haletudser

Haletudser

Haletudser tilbyder undervisning til børn, som skal træne vandtilvænning i bassinet for første gang. Her skal barnet ledsages af en forælder eller ledsager, som skal deltage i undervisningen.

Haletudser er vores far/mor & barn hold, hvor barnets grundlæggende vandtilvænning er i fokus. Her fokuserer vi på at træne både tryghed i bassinet og samvær med ledsageren. 

Vi er glade for at undervise med redskaber, så som slangen, som er et af de vigtigste værktøjer i undervisningen. Vi benytter ikke badevinger, da det begrænser barnets motorik. På holdet vil vi træne forskellige ting, som barnets motorik kan opnå. Det er heriblandt flydeøvelser på slangen, vandlege, og træning med hovedet under vand.

Vi træner således, at barnet i slutningen af sæsonen har mulighed for at svømme uden ledsager. På den måde vil de kunne starte i vores Svømmeskole på et Søheste hold, som er uden forældre/ledsager.

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisnings hold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Hold Information

Holdet træner flere gange på ugen. Der trænes kun på Egholmskolen grundet bassinets dybde og varme. 

1 - 4 år

Svømmeinstruktører

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen.

Svømmehal

Flere hold i svømmeklubben

Søheste er vores første niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her svømmer man for første gang uden forældre.

Guldfisk

Guldfisk er vores andet niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er vandtilvænning i fokus.

Delfiner

Delfiner er vores tredje niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er svømmerne klar til at bruge plade.