Velkommen til Vallensbæk Svømmeklub
.


Her på vores hjemmeside har du mulighed for at læse om vores klub, samt få lidt at vide om klubbens historie, og se oplysninger om organisationen bag. VI 39 er en svømmeklub, der har mange hold for dig som ønsker at lære at svømme, og vi har i Vallensbæk svømmeklub opdelt vores svømning i flere niveauer; undervisning, leg, motion, og konkurrence.

I VI 39 svømmeklub tilbyder vi hele palletten, og der er muligheder for alle, både dem, som blot ønsker at lære at svømme, og for dem, som ønsker blive bedre, og evt. fortsætte som en del af vores elitemiljø. Hvad du end vælger har vi i VI 39 svømmeklub gode instruktører der kan formidle deres viden om svømning til dig, og give dig en god oplevelse.

Selvom vi prioriterer svømning højt, lægger vi også stor vægt på sammenholdet, og det sociale. Det er vigtigt for os at alle trives i klubben, både de unge, og de ældre. Der skal være plads til alle, både motionssvømmeren, og elitesvømmeren. Mange af vores svømmere bibeholder der medlemskab gennem rigtig mange år, og vi nyder heldigvis stor opbakning fra forældre og tidligere svømmere til klubben arbejde. Noget vi som klub skal sætter stor pris på, og som er af uvurderlig betydning for vores virke. At vi som bonus på klubbens arbejde har været i stand til også at leveret nogle af verdens og Europas bedste svømmere, gør at vi som klub kan være stolt af indsatsen.

På de efterfølgende sider har du mulighed for at læse mere om klubben, og skulle du have spørgsmål er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte undertegnede, eller et andet medlem af bestyrelsen.

Carl Eltorp
Formand 
 

Nyheder

Sponsorer