Teen Øvet 14+

Undervisningsafdelingen

Teen Øvet 14+ er vores tilbud til børn, som ønsker at forbedre deres svømmeteknik og hygge sig sammen med sine kammerater. På Teen Øvet 14+ er det et krav, at barnet har den basale svømmeteknik i crawl og rygcrawl.

Undervisningen består af af svømmeteknik i de fire stilarter, men har også fokus på alternativ træning heriblandt vandpolo, dykkerfærdigheder og balance. 

Teen Øvet 14+ er for de svømmere, som ikke ønsker at træne konkurrence, og er for dygtig til vores hold i Svømmeskolen.

Fordi vi kombinerer banesvømning og aktiviteter gennem leg, vil svømmerne både få en god forståelse for svømme grundlag og dens grundfærdigheder.

Holdet har årlige traditioner, som vægtes højt. Der afholdes heriblandt Halloween, julequiz, m.m. Teen Øvet går op i de sociale aktiviteter, hvor alle har muligheden for at lære hinanden at kende. 

Hver måned afholdes der månedstest, som udfordrer svømmerne i basale svømmeteknikker. Månedstesten hjælper svømmerne med at se deres udvikling visuelt gennem sæsonen. Ydermere er der altid kamp til stregen, når det gælder om at vinde 1., 2. og 3. pladsen på tavlen.

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisnings hold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Hold Information

Holdet træner flere dage med forskellige instruktører. Der trænes både på pilehaveskolen og egholmskolen.

Det skal pointeres, at dette hold er for øvede svømmere. Man skal kunne svømme på dybt vand uden hjælperedskaber eller plade, samt kunne de forskellige svømmeteknikker.

Alder:

14+ år

Svømmeinstruktører:

Isabella Olufsen
Isabella Olufsen
Julie Kløv
Julie Kløv

Svømmehal:

Pilehaveskolen, 25m bassin

Flere hold i Undervisningsafdelingen

Undervisning

Søløver er vores fjerde niveau hos svømmeskolen i undervisningsafdelingen. Her svømmer vi uden hjælperedskaber.

Undervisning

Hajer er vores sidste niveau hos svømmeskolen i undervisningsafdelingen. Her går vi i dybden med teknikken i stilarter.

Undervisning

Mini Talent er de yngste spirer på konkurrencegrenen. Her har de taget det første startspring som konkurrencesvømmer.