Teen BEGYNDER 14+

Undervisningsafdelingen

Teen Begynder 14+ er vores tilbud til børn, som ønsker at lære at svømme og hygge sig sammen med sine kammerater. På Teen Begynder starter man helt fra bunden i svømningens grundfærdigheder.

Undervisningen består af oplæring af de basale svømmeteknikker indenfor crawl og rygcrawl. Her vil der også være fokus på vandtilvænning i bassinet, dyk og balance. 

Teen Begynder er for de svømmere, som ikke har gået til svømning før, men ej er bange for det våde element. Her vil vi kombinere teknik med aktiviteter i leg, så svømmerne får det rette grundlag indenfor svømning.

Holdet har årlige traditioner, som vægtes højt. Der afholdes heriblandt Halloween, julequiz, m.m. Teen Begynder går op i de sociale aktiviteter, hvor alle har muligheden for at lære hinanden at kende.

Hver måned afholdes der månedstest, som udfordrer svømmerne i det, de har lært til træning. Månedstesten hjælper svømmerne med at se deres udvikling visuelt gennem sæsonen. 

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisnings hold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Hold Information

Holdet træner en gang om ugen på Pilehaveskolen.

Alder:

14+ år

Svømmeinstruktører:

Isabella Olufsen
Isabella Olufsen
Julie Kløv
Julie Kløv

Svømmehal:

Pilehaveskolen, 25m bassin

Flere hold i Undervisningsafdelingen​

Undervisning

Søløver er vores fjerde niveau hos svømmeskolen i undervisningsafdelingen. Her svømmer vi uden hjælperedskaber.

Undervisning

Hajer er vores sidste niveau hos svømmeskolen i undervisningsafdelingen. Her går vi i dybden med teknikken i stilarter.

Undervisning

Mini Talent er de yngste spirer på konkurrencegrenen. Her har de taget det første startspring som konkurrencesvømmer.