Søheste er vores første niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her skal barnet svømme uden forælder/ledsager og lære de allerførste grundfærdigheder indenfor svømning.

Holdet er for børn mellem 4 -5 år og henvender sig til dem, som kan færdes i vandet uden forældre eller er klar til at lære det.

Børnene undervises efter DGI’s Svømmeskole Koncept. På dette niveau lærer børnene at blive fortrolige med vandet uden forældre. Børnene lærer at komme sikkert ned i vandet uden hjælp fx ved at bruge trappen eller sidde på kanten. Gennem leg arbejder vi med børnenes balance, vejrtrækning og få hovedet under vandet.

Hold krav:

Du skal melde dit barn til dette hold, hvis barnet er usikker i vandet, ikke har lært at få hovedet under vandet og ikke er blevet undervist på et hold før.

Vi benytter ikke dykkermasker eller svømmebriller med næse i undervisningen. Alle undervisningshold starter først 5 min inde i timen, da de første 5 minutter bruges til opråb og tissepauser.

Hold Information

Holdet træner flere gange på ugen. Der trænes kun på Egholmskolen grundet bassinets dybde og varme. Vi bruger min svømmebog i undervisningen. 

4 - 5 år

Svømmeinstruktører

Flere svømmeinstruktører underviser disse hold. Tag et kig på vores trænere i Undervisningsafdelingen.

Svømmehal

Svømmemærker

1 og 2

Flere hold i svømmeklubben

Familieholdet

Tingene er bare sjovere, når det gøres sammen. På vores familiehold tilbyder vi undervisning til dig og dit barn.

Guldfisk

Guldfisk er vores andet niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er vandtilvænning i fokus.

Delfiner

Delfiner er vores tredje niveau på svømmeskolen i Undervisningsafdelingen. Her er svømmerne klar til at bruge plade.